Recycle uw oude apparaat

Wat doet u met uw oude elektrische apparatuur?

Is het apparaat defect? Als u het onderstaande symbool ziet, mag u het niet bij het huisvuil weggooien. Breng het naar het gemeentelijke milieustraat of naar een Wecycle punt Is het apparaat nog bruikbaar? Overweeg dan hergebruik binnen uw vriendenkring of doneer het aan een goed doel.

Inleveren bij u in de buurt

Op de website Wecycle van Stichting Open kunt u eenvoudig het dichtstbijzijnde inleverpunt vinden. Deze duurzame manier van inleveren bespaart CO2, omdat er geen bezorger onderweg hoeft te zijn met het oude apparaat.

Oude apparatuur inleveren bij ons

Koopt u bij KOPAT.nl een nieuw elektrisch apparaat? Dan kunt u uw oude toestel van hetzelfde type gratis bij ons inleveren. 

Hoe werkt dit? Stuur ons een bericht via ons contactformulier of per e-mail waarin u aangeeft welk toestel u wilt terugsturen. Wij sturen u dan het retouradres waar u het apparaat naartoe kunt sturen.

Waar moet u verder op letten?

  • Stuur geen accu’s en batterijen op; verwijder deze eerst en lever ze in bij de gemeentelijke milieustraat of een Wecycle-punt.
  • In het kader van de privacywetgeving dient u alle persoonlijke gegevens en eventuele bestanden te verwijderen voordat u deze naar ons opstuurt of elders inlevert.
  • Wij adviseren om bij het opsturen de doos van het nieuwe apparaat te gebruiken en deze stevig dicht te plakken. De afmetingen van de doos mogen in elk geval niet groter zijn dan 110x50x50 cm.

Klik hier en lees ook onze missie voor duurzaamheid.

‘’Laten we samen zorgen voor een duurzame toekomst en een gezond milieu voor iedereen.’’

nl_NL