Over Ons

KOPAT is opgericht op 12 september 2018 en is voort ontstaan uit een hobby die steeds verder is uitgegroeid. Sindsdien zijn we gestaag blijven groeien.

In 2023 hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt met de lancering van onze eigen webshop, waarmee we onze bedrijfsactiviteiten verder hebben uitgebreid.

Onze opslagfaciliteiten worden zowel via externe warehouse partners als intern beheerd met geavanceerde systemen om de voorraadniveaus nauwkeurig te monitoren. Hierdoor kunnen we garanderen dat producten veilig en in optimale staat aan onze klanten worden verzonden.

Door samen te werken met gerenommeerde e-commerce partners zoals Bol, Kaufland en verschillende marktplaatsen, kunnen we een breder publiek bereiken en onze producten toegankelijk maken voor een diverse groep consumenten.

Wij zijn vastbesloten om duurzaam te ondernemen, producten van topkwaliteit aan te bieden en streven ernaar om onze klanten een voortreffelijke winkelervaring te bieden, zowel in onze eigen webshop als via onze gewaardeerde e-commerce partners.

KOPAT partner van Bol.com
KOPAT.nl partner Kaufland
Voor de verkoop van hygiënische producten werken wij met Retourvignet. klik hier voor de voorwaarden.
DHL Ecommerse
nl_NL